Over ons

Over ons: SoolzSoolz is een samenwerking tussen Carin van den Berg en Henk Leenheer. Wij helpen bedrijven succesvol te zijn door hun doelgroep gericht en doeltreffend te benaderen. Wij maken aansprekend communicatiemateriaal en communiceren voor je.

Informeren, betrekken en raken

Soolz is geen ‘klassiek’ reclamebureau. Verwacht van ons geen ingewikkelde theorie├źn en vaag vakjargon. Wel geloven wij dat het communicatielandschap breder is dan ooit. Informeren en betrekken zijn belangrijker dan zenden. Wij zijn een creatief bedrijf dat je helpt je producten of diensten op een succesvolle manier te vermarkten. Online en/of offline. Wij zijn overtuigd van de kracht van internet, maar de inzet van traditionele media kan ook zeer effectief zijn. Niet het middel, maar het eindresultaat is wat uiteindelijk telt! Ons doel is om je te helpen je doelgroep te ‘raken’ en in beweging te brengen.

Van alle markten thuis

We zijn breed inzetbaar. Van onderzoek en advies tot en met de praktische uitvoering. We hebben veel ervaring in verschillende branches. En als we op een bepaald vlak nog geen ervaring hebben, zijn we graag bereid ons te verdiepen en bij te leren.

Portfolio

Bekijk hier enkele voorbeelden van ons werk